Bel ons op:  0485-381 219
Radioweg 15.  Stevensbeek

Het bedrijf

Terug naar home

Over Bongers Siloreparaties

Bongers Siloreparatie begon in 1992 met de reparatie van silo’s: parttime en zonder eigen materieel. Naarmate onze ervaring groeide zagen wij dat de standaard vulbochten van de silo’s niet voldeden aan de kwaliteit waar onze klanten om vroegen. Hierom besloten wij om onze eigen vulbochten te gaan produceren. Zo hadden we immers de kwaliteit zelf in de hand. Al snel werd ons productportfolio uitgebreid met vulleidingen, vijzels en later werden de diensten siloreiniging en het reinigen van tanks opgenomen.

Onze producten en diensten hadden succes. Ons bedrijf groeide gestaag en al snel waren enkele dagen in de week niet meer genoeg om de alsmaar groeiende vraag van onze klanten te kunnen bijbenen. Hierom investeerden wij later in een eigen vrachtwagen met hoogwerker. Het was toen dat wij constateerden dat ons organisatie was uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf: Bongers Siloreparatie V.O.F. was geboren.

img-1
WIJ KENNEN ONZE KLANTEN PERSOONLIJK

Inmiddels is ons productportfolio uitgebreid met bijvoorbeeld hamermolens, schijvenmolens, graanreinigers, elevators en doorrijdconstructies. Ook is onze werkplaats uitgebreid waardoor wij onze eigen producten kunnen ontwikkelen. Tevens is er een vrachtwagen met autolaadkraan en dieplader bij gekomen voor het plaatsen en transporteren van silo's, tanks en machines. Hierdoor worden wij steeds flexibeler

Door de jaren heen hebben wij veel bedrijven mogen helpen. Niet in alleen in Nederland, maar ook buiten Nederland. Toch kennen wij al onze klanten persoonlijk. Dat is namelijk het voordeel van een relatief klein bedrijf. Zo willen we het ook graag houden.

ask

Stel een vraag

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen